Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Δήμος Παλλήνης: Κάλεσμα σε δυναμική διαμαρτυρία κατά της REDS το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ TΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ


ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ 
τον αγώνα μας, για να μην βρεθεί ο Δήμος στο κενό. 
Προχωράμε σε ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 



ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, 
ΣΤΟ SMART PARK, συμφερόντων REDS.


Συγκεντρωνόμαστε στο Δημαρχείο, στην οδό Ιθάκης στο Γέρακα, στις 12:00 το μεσημέρι. Η μετάβαση θα γίνει με πούλμαν.


Φίλε συμπολίτη,
η εταιρεία REDS Α.Ε., στο πλαίσιο ικανοποίησης απαιτήσεώς της που δημιουργήθηκε στον πρώην Δήμο Παλλήνης το έτος 2001 από την Πολεοδομική Μελέτη ΠΕ6 ( Τρίγωνο Κάντζας ) και τη σχετική Πράξη Εφαρμογής, και παραβιάζοντας τις έγγραφες δεσμεύσεις της για ανταλλαγή οικοπέδων που έδινε με αντίστοιχη γη στο μεγάλο κτήμα ΚΑΜΠΑ, αδειάζει τα ταμεία του Δήμου Παλλήνης διεκδικώντας αποζημίωση ποσού 4.650.000 ευρώ σε χρήμα αντί γης, οδηγώντας το Δήμο Παλλήνης σε συνθήκες οικονομικής δυσπραγίας.

Ποια είναι η εταιρεία REDS A.E. ;

Είναι η εταιρεία, με την έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή μας, όπως ο Λόφος Έντισον, το Επιχειρηματικό Πάρκο Κτήματος Καμπά και το Επιχειρηματικό Πάρκο Smart Park στα Σπάτα.

Τι σημαίνει για σένα η απώλεια των 4.650.00 ευρώ από το ταμείο του Δήμου Παλλήνης;
Αδυναμία του Δήμου Παλλήνης να διαθέτει τους αναγκαίους πόρους για τα σχολεία, για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, για τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές μας δομές, για τα προγράμματα πολιτισμού και μαζικού αθλητισμού και για τα αναπτυξιακά του προγράμματα.

Και όλα αυτά στην παρούσα συγκυρία της οικονομικής κρίσης που είχε σαν αποτέλεσμα τόσο την κατακόρυφη πτώση των εισοδημάτων των νοικοκυριών όσο και των εσόδων του Δήμου.

Φίλε συμπολίτη, είναι αδιανόητο τα επιχειρηματικά συμφέροντα να υπερβαίνουν τις ανάγκες μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Είναι αδιανόητη η επιχειρηματική αναλγησία που επιδεικνύεται απέναντι σε σένα αλλά και σε κάθε πολίτη αυτού του Δήμου, από μια εταιρεία που η επιτυχία των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, εξαρτάται και από αυτή την κοινωνία κατά της οποίας στρέφεται.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ανεπιφύλακτα τη στάση της REDS A.E κατά του Δήμου Παλλήνης και την καλούμε δημόσια, έστω και τώρα, να τιμήσει τις έγγραφες δεσμεύσεις της και την ηθική υποχρέωση που έχει απέναντι στην κοινωνία της Παλλήνης και να προσέλθει σε διαπραγματεύσεις με τον Δήμο, προκειμένου να βρεθεί λύση στο ζήτημα που έχει ανακύψει.


Η ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.