Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Βαρύ το κλίμα στην Παλλήνη λόγω της απώλειας του προπονητή του Παλληνιακού Σωκράτη Κιούρκου

Βαρύ το κλίμα στην Παλλήνη λόγω της απώλειας του προπονητή του Παλληνιακού, αλλά κυρίως Ανθρώπου, Σωκράτη Κιούρκου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του Παλληνιακού και του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην καρδιά και μεταφέρθηκε επειγόντως στο Ιπποκράτειο από άτομα του στενού του περιβάλλοντος.

Ο Σωκράτης Κιούρκος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζούσε στην Παλλήνη από το 1967 και είχε 3 παιδιά, την Βασιλική 21 ετών, την Δέσποινα 18 ετών και τον Σπύρο 16 ετών (παίκτη του Παλληνιακού). Έπαιξε ποδόσφαιρο στον Παλληνιακό, όπου άρχισε ως σέντερ-φορ, στον Ακράτητο Άνω Λιοσίων (ως αμυντικό χαφ), στην Τριγλία και στον Αήττητο Σπάτων. Συνέχισε την προσφορά του στο ποδόσφαιρο ως προπονητής της Θύελλας Ραφήνας, κατόπιν ανέλαβε τον Παλληνιακό, στην συνέχεια στο Καπανδρίτι, κι επέστρεψε στον Παλληνιακό.
Η κηδεία του άτυχου προπονητή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/2 και επιθυμία της οικογένεια του εκλιπόντος ζήτησε, αντί στεφάνου, τα χρήματα να δοθούν στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων "ΧΑΡΑ" στη Παλλήνη.
Συντετριμμένος ο πρόεδρος του Παλληνιακού, Χρήστος Αναστασίου έγραψε στην σελίδα του στο Facebook:
Αδυνατω ακομα και τωρα να συνειδητοποιησω τον χαμο σου.Τα τελευταια 3 χρονια ημασταν σχεδον καθημερινα μαζι που αλλου στο δευτερο σπιτι σου. Μου ελεγες με χιουμορ "το τελος θα φερουμε και το κρεβατι μας στο γηπεδο". Για εμενα πλεον το ποδοσφαιρο και ο Παλληνιακος δεν θα ειναι οπως πριν. Καλο ταξιδι φιλε Σωκρατη και καλο Παραδεισο. Δεν θα σε ξεχασω ποτε”, ενώ η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε την αναστολή όλων των δραστηριοτήτων μέχρι τη Δευτέρα 23/2 σε ένδειξη πένθους.
Ανακοινώσεις εξέδωσαν ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος όπου εργαζόταν επί σειρά ετών ο κ. Κιούρκος, η ΕΠΣΑΝΑ και ο Παναγιώτης Μερτύρης, πρώην πρόεδρος του Παλληνιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.