Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Έφυγε άλλος ένας φίλος μας... Καλό ταξίδι Γιάννη

Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ένας καλός μας φίλος, ένας ανιδιοτελής εργάτης του Συλλόγου και του Γέρακα επί ολόκληρες δεκαετίες, ένας άνθρωπος τον οποίο όποιος τον γνώριζε, η γνωριμία του μετατρεπόταν σε φιλία πολύ γρήγορα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια να γράψει κανείς για τον Γιάννη τον Καντηλώρο. Πιστεύω πως αν καθόταν δίπλα μου και με έβλεπε αυτή τη στιγμή που γράφωθα... με κοροϊδευε. Όμως το ότι έφυγε είναι πολύ πολύ βαρύ για μας τους φίλους του. Από μικρά παιδιά στην ίδια γειτονιά, πόσα μου έρχονται στο μυαλό και τι να πρωτογράψω; Αυτές οι μνήμες όμως θα τον κρατάνε ζωντανό μέσα μας... Η προσφορά του Γιάννη στον τόπο του για να περιγραφεί δεν αρκεί ένα βιβλίο. 
Κοινοτικός σύμβουλος στα πρώτα χρόνια της Κοινότητας Γέρακα από το 1986 έως το 1994 με τον Γιάννη Παπαδογεωργάκη. 
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «ΠΗΓΗ», ταμίας του συλλόγου, διευθυντής της ΦΩΝΗΣ του Γέρακα, απλό μέλος και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει σε οτιδήποτε. 
Γραμματέας, γενικός αρχηγός και μέλος του Ο.Φ Γέρακα επίσης επί χρόνια, με σημαντική προσφορά στην ποδοσφαιρική ομάδα του Γέρακα. 
Σύντροφος μας στο δικό μας, το γνήσιο και ανόθευτο ΠΑΣΟΚ, είτε σαν μέλος, είτε στη Συντονιστική επιτροπή της οργάνωσης πάντα έδινε το παρών και συμμετείχε ενεργά και έντιμα στον αγώνα για τα πιστεύω του. Αγαπητός σε όλους, για τον Γιάννη μόνο καλά λόγια έβγαιναν από το στόμα φίλων και αντιπάλων. 
Φίλε καλό ταξίδι. Ήταν τιμή μας που ήσουν παρών εδώ μαζί μας τοσες δεκαετίες.Και εκεί που θα πας δώσε τους χαιρετισμούς στον Στράτο, στον μπαρμπα Νίκο στον Γιώργο, στον Νίκο, σε όλους όσους φύγανε πριν από σένα. Αυτούς που με την ίδια θλίψη μαζί αποχαιρετήσαμε σε όλη αυτή την πορεία. 
Θα σε υποδεχτούν με αγάπη γιατί και αυτοί -όπως όλοι- σε αγαπούσαν... Πες τους τα νέα και μη ξεχάσεις να τους πεις όμως και το πόσο μας λείπουν. 
Όσο για μας που είμαστε ακόμα εδώ πίσω... Θα σε θυμόμαστε γιατί ανήκεις σε εκείνους που φεύγοντας άφησες πίσω ένα Γέρακα πολύ - πολύ φτωχότερο... 
Αντίο φίλε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.