Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Άλλη μία εντός έδρας νίκη για την ομάδα μας! ΓΕΡΑΚΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΑ 2 - 0

Παίζοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι και οι δύο αντίπαλοι, Α.Ε Γέρακα και Αστέρας Αυλώνας, κατάφεραν να ευχαριστήσουν με το θέαμα που προσέφεραν τους φιλάθλους τους στο γήπεδο του Γέρακα.
Το τελικό αποτέλεσμα το οποίο διαμορφώθηκε στα τελευταία 10 λεπτά της αναμέτρησης είναι όμως αυτό που μέτρησε για την ομάδα μας η οποία συνεχίζει το σερί των πολύ καλών εμφανίσεων της.
Για την ιστορία, το πρώτο γκόλ το σημείωσε ο Σταμόπουλος στο 80΄, και τον θρίαμβο έκλεισε ο Τσιροσίδης μετά από 5 λεπτά.
Θα πρέπει να επισημάνουμε και κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα ευτυχείς όταν αναφερόμαστε στην διαιτησία. Και στον συγκεκριμένο αγώνα η διαιτητής κ. Μαραγκού ήταν εξαιρετική!
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους και ένα δυναμικό κάλεσμα στους Γερακιώτες φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα τους σε αυτή την μεγάλη της προσπάθεια να επανέλθει εκεί που ιστορικά πρέπει να βρίσκεται. Στην μεγάλη κατηγορία!
Μην ξεχνάτε ότι ο τοπικός ερασιτεχνικός αθλητισμός, είναι από τις ελάχιστες υγιείς  διεξόδους για την νεολαία μας, που νιώθει να συνθλίβεται μέσα σε μία όχι μόνο άνισα ανταγωνιστική κοινωνία, αλλά σε μία κοινωνία που αυτοκαταστρέφεται. Να βάλουμε όλοι "πλάτη" λοιπόν για να προστατεύσουμε ότι μπορούμε και περνά από το χέρι μας. Τα αποτελέσματα -ανάλογα τις επιλογές μας- θα τα συναντήσουμε μπροστά μας. Ας φροντίσουμε να είναι θετικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.