Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Παραδόθηκε για λειτουργία το 9ο Νηπιαγωγείο ΓέρακαΜέσα σε δύο μόλις μήνες, παραδόθηκε έτοιμο για λειτουργία το 9ο Νηπιαγωγείο Γέρακα, στον οικισμό Γαργηττός ΙΙ στο Ο.Τ 831 (επί της οδού Μυρτιάς), προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των οικογενειών με νήπια, που από την αρχή της σχολικής χρονιάς 2014-2015, μεταφέρονταν στο 1ο Νηπιαγωγείο Γέρακα.
Η κατασκευή του ξεκίνησε στις αρχές Οκτωβρίου 2014 και με το πέρας 60 ημερών, είχαν ολοκληρωθεί όλες οι κατασκευές, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και εγκαταστάσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες, κουζίνα και χώρο ξεκούρασης για τα νήπια, αποχετεύσεις, air condition κ.λ.π., με ίδιους πόρους. 
Τις εργασίες επέβλεπε σχεδόν καθημερινά ο ίδιος ο Δήμαρχος, ο οποίος με την ευκαιρία της ολοκλήρωσής τους δήλωσε:
«Οι εγκαταστάσεις του νέου Νηπιαγωγείου, είναι έτοιμες για τα παιδιά. Θα λύσουν ένα πρόβλημα της γειτονιάς του Γαργητού ΙΙ, καθώς τα νήπια μεταφέρονταν μέχρι τώρα στο Νηπιαγωγείο της πλατείας Μακεδονίας, αρκετά μακριά από τα σπίτια τους.
Πρόκειται για ένα έργο το οποίο οργανώθηκε και εκτελέσθηκε σε χρόνο ρεκόρ, κάνοντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, αλλά και παρακολουθώντας το έργο σε όλη του την εξέλιξη, επιδιώκοντας να μη χαθεί ούτε μια μέρα από την κατασκευή του, άρα να είναι έτοιμο εγκαίρως και όπως το είχαμε προγραμματίσει.
Με την μεταφορά των παιδιών στο νέο 9ο Νηπιαγωγείο, λύνεται το πρόβλημα πολλών οικογενειών της γειτονιάς του Γαργηττού ΙΙ».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.