Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Επείγουσα πρόσκληση για εθελοντική προσφορά εργασίας καθηγητών φιλολογικών μαθημάτων και βιολογίας στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Παλλήνης 

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Παλλήνης, οδεύει για τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας του, παρέχοντας ενισχυτική διδασκαλία στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του Δήμου, που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικά - κοινωνικά προβλήματα, με πλήρες καθημερινό πρόγραμμα στα βασικά μαθήματα.
Ενόψει του προγραμματισμού των τμημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την Σχολική Χρονιά 2016-2017, καλούμε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων να πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθεια εθελοντικής προσφοράς, αλλά ειδικότερα καθηγητές φιλολογικών μαθημάτων, καθώς και καθηγητές βιολογίας.
Παρακαλούμε όπως δηλώσετε την διαθεσιμότητα σας συμπληρώνοντας το συνημμένο έντυπο αίτησης. Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές εκπαιδευτικοί, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής στο τηλ.: 2132031614 ή να επικοινωνούν μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@pallini.gr.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Παλλήνης, στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι αξίζουν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, που ακούραστα και ανιδιοτελώς προσφέρουν μέρος από τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο.
Να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Φροντιστήριο αποτελεί μια από τις Κοινωνικές Δομές του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης , παρέχει ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, λειτουργεί σύμφωνα με Κανονισμό Λειτουργίας και υποστηρίζεται από την εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων.
Οι εγγραφές συνεχίζονται…

Για την φετινή σχολική χρονιά οι εγγραφές συνεχίζονται έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016.
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016.


Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης, Φειδιππίδου 25 Α, (Πλατεία Ελευθερίας), Παλλήνη, καθημερινά από τις 9:00 έως 14:00 μ.μ., στον 1ο όροφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.