Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμος Παλλήνης: Διανομή νωπών προϊόντων (πουλερικά), την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ


Διανομή νωπών προϊόντων (πουλερικών), σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ/FEAD), θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Παλλήνης, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 στις νέες εγκαταστάσεις των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλλήνης, επί της οδού Έντισσον στη Δ.Ε. Παλλήνης(πρώην 3ο Γυμνάσιο Παλλήνης). Η διανομή θα γίνει από τις 11:00 έως 15:00.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής βοήθειας του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους(ΤΕΒΑ, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής), Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ανατολικής Αττικής.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να επιδεικνύουν τον κωδικό της αίτησης του ΤΕΒΑ, την ταυτότητά τους, καθώς και επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ όλων των μελών της οικογένειας.
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει τη μέρα διανομής, μπορεί να τα παραλάβει άλλο πρόσωπο εφόσον έχει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής.
Αν οι ωφελούμενοι δεν προσέλθουν την ημέρα της διανομής, τα νωπά προϊόντα θα διανεμηθούν σε δομές συσσιτίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.