Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 18 Ιανουαρίου άλλη μία Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ΠΗΓΗ. Τα θέματα όπως κάθε χρόνο ήταν: 1) Ο διοικητικός απολογισμός του Δ.Σ για το προηγούμενο έτος, 2) Η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, και 3) ανάδειξη μελών της Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις εκλογές της επόμενης Κυριακής, 25 Ιανουαρίου.


Υπενθυμίζουμε ότι όπως ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου, οι εκλογές πραγματοποιούνται την τελευταία Κυριακή του μηνός Ιανουαρίου. Φέτος μάλιστα συμπίπτουν και με τις Εθνικές - Βουλευτικές εκλογές.
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΒΡΟΥ 25 ΑΠΟ ΤΙΣ 09:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 17:00. ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, ο Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Το φλουρί και το Βιβλίο της ιστορίας του Γέρακα που αντιπροσώπευε το κέρδισε ο Τοπικός σύμβουλος Δ.Ε Παλλήνης, κ. Μιχάλης Μέρμηγκας. Του ευχόμαστε πάντα καλή τύχη και υγεία.
Την Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Ζούτσος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Άγγελος Λιακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Φώτης Αβαρκιώτης και Δημήτρης Καρκούλιας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Πόπη Ζινέλη, Αλέκος Πυργιώτης, Κώστας Σμέρος, Γιάννης Δημόπουλος, Θεόδωρος Σταματίου, Κώστας Μπάκας, Βασίλης Δημητριάδης, οι τοπικοί σύμβουλοι Βαγγέλης Κομνηνάκης και Μιχάλης Μέρμηγκας.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των Γιάννη Καντηλώρου και Ηλία Καποθανάση που έφυγαν από κοντά μας πρόσφατα.
Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε σε VIDEO τον απολογισμό από την πρόεδρο κ. Δήμητρα Μανιού καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου