Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Εργασίες συντήρησης πρασίνου στο Δήμου Παλλήνης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης αλλά και ενίσχυσης του πρασίνου και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Παλλήνης.
Ο Δήμος μας, υλοποιεί τις βασικές και πάγιες κατευθύνσεις της δημοτικής αρχής και ειδικά του Δημάρχου Παλλήνης κ. Αθανάσιου Ζούτσου ότι:
«Η διαχείριση του πρασίνου αποτελεί σημαντικό παράγοντα που καθορίζει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της Παλλήνης και για αυτό
οφείλουμε να συντηρούμε και να βελτιώνουμε τόσο το περιβάλλον, όσο και την αισθητική εικόνα του Δήμου μας».


Με βάση τις παραπάνω κατευθύνσεις, για το 2017, σχεδιάστηκαν, υλοποιούνται ήδη αλλά και θα υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον, νέα έργα ανάπτυξης πρασίνου, σε κήπους, αλσύλλια, πλατείες και νησίδες.
Φυσικά όλα αυτά πραγματοποιούνται παράλληλα με τις απαιτούμενες συνήθεις
εργασίες, όπως κούρεμα γκαζόν, λίπανση, κλάδευση, εργασίες συντήρησης και φύτευσης νέων δέντρων, αντικατάσταση των ξερών, η καλλιτεχνική διαμόρφωση του σχήματος των θαμνοστοιχιών, και τέλος η εποχιακή καταπολέμηση ζιζανίων και ασθενειών που απειλούν το πράσινο, εποχιακές αποψιλώσεις κλπ

Η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Παλλήνης, εργάζεται ακατάπαυστα με στόχο τη συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικής όψης και της αισθητικής της πόλης μας και στις τρεις δημοτικές της ενότητες. (Ανθούσα, Γέρακα και Παλλήνη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.