Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ.Ε. ΓΕΡΑΚΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε, σε δημόσια συνεδρίαση - στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ στη Δ.Ε. ΓΕΡΑΚΑ, που βρίσκεται επί της οδού Ιθάκης 12, την 28η AΠΡΙΛΙΟΥ 2017, ημέρα της εβδομάδας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 19:00, για να συσκεφθούμε και να αποφασίσουμε επί των κάτωθι θεμάτων:





  1.
Λήψη απόφασης για την τροποποίηση κυκλοφοριακής μελέτης στη Δ.Ε. Γέρακα α) τοποθέτηση ρυθμιστικής πινακίδας stop στη διασταύρωση της οδού Άνοιξης με τις οδούς Τερψιχόρης, Μουσών, Κυκλαμίνων, Γαρδενίων, Γαρυφάλλων, Γλαδιόλας και Κερασιάς, β) τοποθέτηση στη διασταύρωση των οδών Αθηνάς και Ανθέων πινακίδας ΚΟΚ «Διάβαση μαθητών», Κ16, Ρ32 και γ) τοποθέτηση «μάτια γάτας»-διαγράμμιση διάβασης πεζών και πινακίδας επί της οδού Αθηνάς.

  2.
Λήψη απόφασης για την προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας ΕΚΟ ΚΑΛΥΨΩ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, επί της Λεωφ. Μαραθώνος αρ. 57, της Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.

  3.
Λήψη απόφασης για τη χορήγηση ή μη άδειας για την παράταση ωραρίου χρήσης μουσικών οργάνων για το κατάστημα της εταιρείας ΚΡΗΤΙΚΟΣ Λ.-ΚΡΗΤΙΚΟΣ Μ.Ο.Ε., που βρίσκεται επί της οδού Θεσσαλονίκης αρ. 33, στη Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.

  4.
Λήψη απόφασης για την προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας ΤΟΥΜΠΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΤΟΥΜΠΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ Ο.Ε., επί της οδού Κλεισθένους αρ. 208, της Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.

  5.
Λήψη απόφασης για την προέγκριση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της εταιρείας ΜΠΑΛΗΣ Ε. & ΣΙΑ Ε.Ε., επί της Κλεισθένους αρ. 271, της Δ.Ε. Γέρακα του Δήμου Παλλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.