Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ SPOT ΤΟΥ FOLLOWGREEN ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Ο Δήμος Παλλήνης στο πλαίσιο του Καινοτόμου Προγράμματος Ευαισθητοποίησης και Επιβράβευσης Πολιτών για την Ανακύκλωση www.followgreen.gr/pallini ολοκλήρωσε την παραγωγή ειδικού ενημερωτικού spot για τους πολίτες, για τον τρόπο λειτουργίας  και τα οφέλη του προγράμματος για την τοπική κοινωνία και τις τοπικές επιχειρήσεις.
Το spot έγινε με εθελοντική προσφορά τόσο από τους Παλληνιώτες πρωταγωνιστές,  γνωστούς σε όλους μας ηθοποιούς από το σήριαλ «Οι συμμαθητές», Μάριο Αθανασίου και Βαλέρια Κουρούπη, όσο και από τους γνωστούς Παλληνιώτες παραγωγούς και ειδικούς του χώρου της σκηνοθεσίας και της φωτογραφίας, Φώτη και Γιάννη Φώτου.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος, ευχαριστεί τους συμπολίτες μας, ηθοποιούς, παραγωγούς αλλά και όλους τους πολίτες, τα 1.000 και πλέον νοικοκυριά, που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του Δήμου και την στηρίζουν.

Όλοι μαζί, Δήμος, πολίτες, τοπικές επιχειρήσεις και εθελοντές,
στηρίζουμε την ανακύκλωση, επιβραβεύουμε και κερδίζουμε!


Το spot είναι αναρτημένο στην πλατφόρμα του Δήμου στην ενότητα «Κέρδισε Πόντους» www.followgreen.gr/pallini/earnpoints, στην ιστοσελίδα του Δήμου Παλλήνης(www.pallini.gr), στo κανάλι του Δήμου στο Youtube(www.youtube.com/user/DimosPallinis) και στα social media.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.