Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Στην Παλλήνη συνεχίζεται το πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων που υλοποιεί ο Σ.Π.Α.Π.

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), όπου μέλος της είναι και ο Δήμος Παλλήνης, συνεχίζει να υλοποιεί και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων.

Συγκεκριμένα διενεργούνται καθαρισμοί σε περιοχές που υποδείχθηκαν από το Δήμο Παλλήνης και ειδικότερα στο Κοινοτικό Πάρκο Ανθούσας και στην περιοχή του Πανοράματος Παλλήνης, καθώς και σε άλλες αστικές περιοχές. Η Ομάδα του ΣΠΑΠ, αποτελούμενη από εργαζομένους του Συνδέσμου, ήταν εξοπλισμένη με οχήματα και μηχανολογικό εξοπλισμό και συνέδραμε το Δήμο Παλλήνης, εν όψει της προετοιμασίας της καλοκαιρινής αντιπυρικής περιόδου.
  
Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:
«Συνεχίζουμε το πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων, με το οποίο βοηθάμε τους Δήμους Μέλη. Βρισκόμαστε από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας και συνεχίζουμε τη συνδρομή μας στο Δήμο Παλλήνης με καθαρισμούς στην Ανθούσα και στο Πανόραμα. Είναι και αυτή η εργασία, τμήμα των πρωτοβουλιών που έχουμε αναλάβει για να προστατεύσουμε τις περιαστικές περιοχές, συμμετέχοντας σε καθαρισμούς πρόληψης σε όλους τους Δήμους Μέλη του ΣΠΑΠ. Ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει όλο το Μάιο και τον Ιούνιο να παρέχει εκ περιτροπής βοήθεια, σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και οχήματα, στους Δήμους Μέλη του στους καθαρισμούς και αποψιλώσεις.
Με αυτόν τον τρόπο, ο Σύνδεσμος μας συμβάλλει αποφασιστικά, στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του περιβάλλοντος των Δήμων Μελών».
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.