Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ο Δήμος Παλλήνης υποδέχτηκε την Χρυσή Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη


Με μια λιτή τελετή στη πλατεία Πανοράματος, στην γειτονιά της Ελληνίδας Πρωταθλήτριας, και υπό το παιάνισμα του Εθνικού τιμητικού εμβατηρίου από την Φιλαρμονική του Δήμου, όπως αρμόζει σε μία Ολυμπιονίκη, ο Δήμος Παλλήνης τίμησε το χρυσό κορίτσι του, την Κατερίνα Στεφανίδη την οποία συνόδευε ο σύντροφος και προπονητής της Μίτσελ Κρίερ. Από νωρίς στην πλατεία Πανοράματος άρχισε να συρρέει κόσμος περιμένοντας την άφιξη της Κατερίνας.


Με μια μικρή καθυστέρηση μισής περίπου ώρας ο Δήμαρχος Παλλήνης ο οποίος την είχε υποδεχτεί στο αεροδρόμιο, την καλωσόρισε, την ευχαρίστησε για το λαμπρό παράδειγμα που πλέον αποτελεί για την νεολαία μας. Επίσης της ανακοίνωσε επίσημα την πρόθεση του Δήμου Παλλήνης να δώσει το όνομά της στο μεγάλο Αθλητικό Κέντρο που βρίσκεται στην είσοδο της Δ.Ε Παλλήνης.

Μεγάλος και δικαιολογημένος ο ενθουσιασμός του κόσμου που την περίμενε για να φωτογραφηθεί μαζί της, ανάμεσά τους συμμαθητές, δάσκαλοι και γενικά αγαπημένα πρόσωπα της Κατερίνας από τα παιδικά της χρόνια. Στο Video που μπορείτε να παρακολουθήσετε, βρίσκονται απαθανατισμένες οι σημαντικές αυτές στιγμές, οι οποίες έκλεισαν με τον Εθνικό μας ύμνο!

Εκτός από τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Ζούτσο, και σχεδόν το σύνολο των μελών του δημοτικού συμβουλίου στην υποδοχή παρέστη και συνεχάρη την Ολυμπιονίκη και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου.
Οι στιγμές απαθανατίστηκαν επίσης και από πολλά κανάλια που εδώ και μέρες δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την Ολυμπιονίκη και τον τόπο που μεγάλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.