Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Σε νέα διεύθυνση η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου - Ξεκινούν 1η Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις εγγραφών

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Δήμος Παλλήνης συνεχίζει με επιτυχία την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, παρέχοντας ενισχυτική διδασκαλία σε παιδιά που οι οικογένειες τους αδυνατούν να ανταποκριθούν στην πρόσθετη δαπάνη των ιδιαίτερων μαθημάτων η  του ιδιωτικού φροντιστηρίου. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Ιδιαίτερα στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές υψηλών απαιτήσεων όπως Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Πληροφορικής και Τηλεματικής, ΤΕΦΑΑ.
Συγχαίρουμε αυτούς τους μαθητές μας, συγχαίρουμε όμως και τους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που ανιδιοτελώς παρέχουν σε καθημερινή βάση ένα πλήρες πρόγραμμα διδασκαλίας και υποστήριξης.
Για την νέα σχολική χρονιά οι αιτήσεις εγγραφής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ξεκινούν την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 και θα συνεχιστούν μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου.
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου 2016. Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης, Φειδιππίδου 25 Α, (Πλατεία Ελευθερίας), Παλλήνη, καθημερινά από τις 9:00 έως 14:00 μ.μ., στον 1ο όροφο. Καλούμε και άλλους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, να πλαισιώσουν με την εθελοντική πρόσφορα τους αυτήν την δράση κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης.
Τέλος το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα στεγάζεται πλέον στην οδό Εντισον, στις εγκαταστάσεις του πρώην 3ου Γυμνασίου Παλλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου