Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Δημάρχου Παλλήνης στην Παλληνιώτισσα Χρυσή Ολυμπιονίκη, Κατερίνα Στεφαν'ιδη

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος, με αφορμή το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο που κατάκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη στο Ρίο και την Εθνική υπερηφάνια που χάρισε σε όλους μας.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην συμπολίτισσα μας Κατερίνα Στεφανίδη για την κορυφαία κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Ρίο της Βραζιλίας και το πέρασμά της στο πάνθεον των Ελλήνων Ολυμπιονικών.
Η νέα αυτή επιτυχία για τον ελληνικό στίβο, τιμά την Ελλάδα, ανυψώνει το εθνικό μας φρόνημα και παράλληλα αποδεικνύει ότι η γενιά της Κατερίνας Στεφανίδη, με πολύ κόπο και προσωπικό αγώνα, κατακτά και το πιο λαμπρό στεφάνωμα, αυτό του Ολυμπιακού ιδεώδους, καθιστώντας όλους εμάς για μια ακόμα φορά υπερήφανους.
 
Η Χρυσή Ολυμπιονίκης μας Κατερίνα Στεφανίδη, συνεχίζει την παράδοση που η ίδια δημιούργησε στο άλμα επί κοντώ γυναικών και της εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, αλλά και εκ μέρους των πολιτών της Παλλήνης, υγεία και δύναμη για κορυφαίες νίκες στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.