Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Διάκριση του 1ου Γυμνασίου Γέρακα στο «Teachers4europe 2015- 2016»

To 1ο Γυμνάσιο Γέρακα διακρίθηκε στο πρόγραμμα «Teachers4europe 2015- 2016» που υλοποιήθηκε για πρώτη χρονιά φέτος στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Το πρόγραμμα διοργανώνεται  από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Έρευνας, Ανάπτυξης και Διαπανεπιστημιακής Συνεργασίας (ERDIC) του Τμήματος Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. 


Το 1ο Γυμνάσιο Γέρακα είναι ανάμεσα στα 25 σχολεία απ' όλη την Ελλάδα (Γυμνάσια και Λύκεια με συμμετοχή 150 εργασιών) που θα παρουσιάσει την εργασία του στις 4 Ιουλίου στο "Στέκι της Ευρώπης", μία κοινή πρωτοβουλία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα είχε υποβάλλει 3 εργασίες, "Παρουσίαση των 28 χωρών-μελών της Ε.Ε ", "Παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO στις χώρες της ΕΕ " και "Βιολογικά προϊόντα και Ε.Ε ". 
Οι εργασίες είχαν εκπονηθεί στο πλαίσιο του μαθήματος της Πληροφορικής από τους μαθητές της Β' τάξης. Η εργασία "Βιολογικά προϊόντα και Ε.Ε " είναι αυτή που διακρίθηκε για να παρουσιαστεί.
Το 1ο Γυμνάσιο Γέρακα έλαβε επίσης τιμητική πρόσκληση από τους διοργανωτές της εκδήλωσης των Teachers4europe για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο Δημαρχείο της Κηφισιάς την Πέμπτη 16 Ιουνίου 7:00 μμ. προκειμένου να παρουσιάσει αυτή την εργασία.
Πολλά συγχαρητήρια να αποδώσουμε σε όλους τους μαθητές της Β’ Γυμνασίου που με ζήλο, κόπο και μεράκι δούλεψαν για τις παραπάνω εργασίες.


Υπεύθυνη καθηγήτρια: 
Περτσινίδου Κορίννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.