Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Παλλήνης προς την Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια μας Κατερίνα Στεφανίδη που πήρε την 1η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι, κάνοντας ένα ακόμα άθλο για τον ελληνικό αθλητισμό, απέστειλε ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος.
Αναλυτικά, η επιστολή του κ. Ζούτσου:

«Αγαπητή Κατερίνα,
Παρακολουθήσαμε λεπτό προς λεπτό ακόμα έναν θρίαμβό σου.
Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλείου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι, έκανε για ακόμα μία φορά όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συντοπίτες σου πολύ περήφανους.

Η θέλησή σου, το πάθος, η αγωνιστικότητα που σε διακρίνουν, αποτελούν μαθήματα ζωής για όλους μας και κυρίως ένα ισχυρό παράδειγμα για τα νεότερα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Ο αγώνας σου και η πίστη στον σκοπό σου, θρέφει όλους μας σ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, πρωτίστως τη νεολαία και βεβαίως τον ελληνικό αθλητισμό.

Είμαστε σίγουροι ότι με την ισχυρή σου θέληση, το ήθος και τις ικανότητες που διαθέτεις θα συνεχίσεις να γράφεις χρυσές σελίδες στον κλασσικό αθλητισμό και όλοι εμείς να έχουμε την ευκαιρία να σε θαυμάζουμε, να συγκινούμαστε και να βρισκόμαστε στο πλευρό σου σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν αγωνίζεσαι.

Καλή επιτυχία σε όλα σου τα βήματα.

Καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους σου.
Καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου το καλοκαίρι».






Mε εκτίμηση

Αθανάσιος Ζούτσος
Δήμαρχος Παλλήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.