Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Δήμος Παλλήνης: Και άλλος θάνατος ζώου από φόλα!

Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, διαπιστώθηκε ο θάνατος αδέσποτου σκύλου, στη οδό Μίληση στη Δ.Ε. Παλλήνης, από φόλα.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα στην οδό Μίληση έχουν θανατωθεί από φόλες, έξι (6) άτυχα ζώα εκ των οποίων στα τρία (3) έχουν παρασχεθεί κτηνιατρικές υπηρεσίας μέσω του προγράμματος παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αδέσποτων ζώων του Δήμου Παλλήνης.
Παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν το παραμικρό για τα συμβάντα να ενημερώσουν το Δήμο Παλλήνης (2106604666) ή στο ΑΤ Παλλήνης (2106664810), για να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Στόχος είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών που εγκληματούν κατά των ζώων, αλλά και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.
Γι αυτό απαιτείται συλλογική προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Δήμος, Ελληνική Αστυνομία, ενεργούς πολίτες κ.λ.π.) για την ευαισθητοποίηση, την υπόδειξη και την σύλληψη των δραστών.
Σε κάθε περίπτωση, είναι πια αναγκαία η κινητοποίηση όλης της κοινωνίας προκειμένου να συλληφθούν οι συγκεκριμένοι ψυχοπαθείς (όπως φαίνεται) εγκληματίες που κρύβουν το αποκρουστικό τους πρόσωπο πίσω από κάποια μάσκα με χαρακτηριστικά ανθρώπου!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.