Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Σημαντική πρωτοβουλία του Παλληνιακού για προσφορά αλληλεγγύης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στην μνήμη του Σωκράτη Κιούρκου


Με μεγάλη θέρμη ανταποκρίθηκαν οι πολίτες της Παλλήνης στην πρόσκληση της ομάδας ποδοσφαίρου του Παλληνιακού, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείου Δήμου Παλλήνης, εις μνήμη - και αντί μνημόσυνου - του Σωκράτη Κιούρκου, προπονητή της ομάδας.
Δεκάδες πολίτες προσέφεραν απλόχερα το δικό τους λιθαράκι στον καθημερινό αγώνα που πραγματοποιεί το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης, προκειμένου κάθε μήνα να μοιράζονται είδη πρώτης ανάγκης(τρόφιμα και είδη υγιεινής) στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος, οι Αντιδήμαρχοι, οι υπάλληλοι και οι εθελοντές που στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ευχαριστούν όλους όσοι εμπνεύστηκαν και συμμετείχαν στην αξιόλογη και συγκινητική πρωτοβουλία των παιχτών αλλά και της διοίκησης της ομάδας ποδοσφαίρου του Πανηλλιακού, να συγκεντρωθούν πολύτιμα αγαθά για τις 350 δικαιούχες οικογένειες του Δήμου μας(που αντιστοιχούν σε περίπου 1000 συνανθρώπους μας) που αντιμετωπίζουν οξυμένα οικονομικά προβλήματα.
«Με τέτοιες δράσεις στήριξης δίδετε το παράδειγμα και ενισχύετε το αίσθημα αλληλεγγύης, που στη σημερινή εποχή θα πρέπει να αναπτυχθεί και να αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος των αξιών μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Ζούτσος.
Η έμπνευση για την πρωτοβουλία των παιχτών και της διοίκησης ήταν η μνήμη του Σωκράτη Κιούρκου, που υπήρξε προπονητής, καθοδηγητής και φίλος των παιχτών του Παλληνιακού.
Έφυγε από τη ζωή στις 18 Φεβρουαρίου 2015, αφήνοντας πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό, τόσο για την οικογένειά του, όσο και για την οικογένεια της ομάδας ποδοσφαίρου του Πανηλλιακού. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζούσε στην Παλλήνη από το 1967.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.