Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Δύο νέοι Βρεφονηπιακοί σταθμοί λειτουργούν από φέτος στο Δήμο μας


Δύο νέοι βρεφονηπιακοί σταθμοί έρχονται να δώσουν λύση σε ένα έντονο πρόβλημα που υπάρχει και φέρνει τους εργαζόμενους γονείς σε απελπιστική πολλές φορές κατάσταση.
Ειδικότερα στις σημερινές οικονομικές συγκυρίες, όπου τα πάντα έχουν "παγώσει" είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε να ολοκληρώνονται (με πολύ κόπο και τρέξιμο είναι αλήθεια) τέτοιες σημαντικές υποδομές στον δικό μας δήμο. 
Και αυτό είναι κάτι που μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε συγκρίνοντας και κρίνοντας τις υφιστάμενες οικονομικές καταστάσεις στους ΟΤΑ σε συνδυασμό με το γεγονός της εγκατάλειψης τους στην τύχη τους από πλευράς κεντρικού κράτους. 
Κάτι που φιλοδοξούμε και ελπίζουμε πως θα αλλάξει, αφήνοντας πίσω οριστικά τις νοοτροπίες που επικρατούσαν απέναντι στον θεσμό και τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης που θύμιζαν περισσότερο... ομηρεία. 
Οψόμεθα όμως μια και μεγάλα λόγια και προσδοκίες πάντα είχαμε, στην πράξη όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά... Πάντως είμαστε αισιόδοξοι...

Οι δύο αυτοί νέοι βρεφονηπιακοί σταθμοί είναι που ήδη λειτουργούν είναι:
Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός επί της οδού Ανάφης στη Δημοτική Ενότητα Γέρακα
και... 
Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του Αγίου Νικολάου – Κάντζας, στην Δ.Ε Παλλήνης που όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Δήμου Παλλήνης, υποστηρίζεται από σύστημα γεωθερμίας. Δηλαδή, οι ανάγκες του κτιρίου σε ψύξη- θέρμανση και ζεστά νερά χρήσης, καλύπτονται με την πλέον οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία, αυτή των Γεωθερμικών Αντλιών Θερμότητας.
Το δελτίο τύπου του δήμου επίσης συνοδεύεται από σχετική δήλωστη του Δημάρχου Παλλήνης η οποία αναφέρει ότι: «Απέναντι στην οικονομική κρίση, απέναντι στις κάθε είδους περικοπές που έγιναν σε βάρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι οποίες άγγιξαν και τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα σε χιλιάδες οικογένειες, ο Δήμος Παλλήνης απαντά με έργο. Απαντά με δύο νέους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, συνδράμοντας έτσι με συγκεκριμένο έργο στην καθημερινότητα της δοκιμαζόμενης ελληνικής οικογένειας.
Και δεν σταματάμε εδώ. Πολύ σύντομα θα θεμελιωθεί το κτίριο του νέου Νηπιαγωγείου Παλλήνης στην περιοχή Βακαλόπουλου, ενώ θα ακολουθήσει και η θεμελίωση του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.