Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Δελτίο τύπου του Δήμου Παλλήνης για την διανομή τροφίμων για τις ημέρες του Πάσχα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου 


Μέσα σε κλίμα ανθρώπινης αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και αλληλοϋποστήριξης, έγινε η μεγάλη διανομή τροφίμων για τις ημέρες του Πάσχα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Παλλήνης, την Μ.Τετάρτη και Μ.Πέμπτη, 8 & 9 Απριλίου 2015.
Ζυμαρικά, λάδι, γάλα, ζάχαρη, όσπρια, τρόφιμα μακράς διαρκείας, κόκκινα αυγά, τσουρέκια, κουλουράκια πασχαλινά , κρέας(αρνάκι) για την Κυριακή του Πάσχα, αλλά και λαμπάδες για την Ανάσταση, δόθηκαν σε 380 οικογένειες δικαιούχων συμπολιτών μας και από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Παλλήνης, προκειμένου να μπορέσουν να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια το Πάσχα.



Η διανομή τροφίμων για το Πάσχα προς τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Παλλήνης διοργανώθηκε έγκαιρα και υλοποιήθηκε με την πολύτιμη σύμπραξη δεκάδων πολιτών, σχολείων, συλλόγων, φορέων και των επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αλληλεγγύη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης, για τέσσερα συναπτά έτη συμπαραστέκεται στους πιο αδύναμους, στους ανέργους, τους συνταξιούχους και σ’ όλους όσοι έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.
Μέσω προσφορών και δράσεων αλληλεγγύης, όπως συναυλίες, παραστάσεις, προβολές ταινιών κ.λ.π. και σταθερή χρηματοδότηση από το Δήμο Παλλήνης όταν απαιτείται, εξασφαλίζεται κάθε μήνα διανομή τροφίμων, με ποσότητες ανάλογες των μελών της κάθε οικογένειας.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τους εργαζόμενους, που απασχολήθηκαν πυρετωδώς, για να συγκεντρώσουν τα προϊόντα, να τα συσκευάσουν και στη συνέχεια να τα διανείμουν.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς τροφίμων για τη διανομή το Πάσχα 2015:


ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

ΣΧΟΛΗ Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

IMPERIAL TOBACCO

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΡΓΥΡΗ ΛΑΙΜΟΥ

ΕΡΑΣΜΕΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.

Ι. Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑRKET IN

ΜAKRO HELLAS

S/M LIDL

EL BISCO

BARILLA HELLAS

BINGO - TOTTIS

RECYCOM – Β. ΑΡΑΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

EΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΝΟ

ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ



ΦΟΡΕΙΣ - ΣΧΟΛΕΙΑ-ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΙΔΙΩΤΕΣ

HEALTH CLUB OIKΙΣΜΟΥ ΛΟΦΟΣ ΕΝΤΙΣΟΝ

2ο Νηπιαγωγείο Γέρακα

Γραφείο Τελετών Κορώνης

1ο Σύστημα Προσκόπων Παλλήνης

Παραγωγούς από την Λαϊκή χωρίς Μεσάζοντες

Αντωνίου Νικόλαος ( ΠΙΣΤΑ CART )

Μαρία Φουρναράκη – Πρώην Νομαρχιακή Σύμβουλος

Όλους όσους στήριξαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο με την συμμετοχή τους στην Συναυλία Αγάπης ιδιαίτερα την Σοπράνο Μαρία Κατσούρα και τον Μαέστρο Γιώργο Αραβίδη με τα μέλη της ορχήστρας

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΡΩΓΟΙ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.