Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ΄ ΕΠΣΑΝΑ: ΕΝΩΣΗ ΓΕΡΑΚΑ - ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ Ο.Μ 2 - 0

Γράφει ο Δημήτρης Δημητριάδης 

Η Ένωση Γέρακα ήταν η νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με τον Πανσταυραικό Ο.Μ. που διεξήχθη την Κυριακή στο γήπεδο του Γέρακα με την παρουσία αρκετών φιλάθλων στις εξέδρες.
Κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού ήταν η δύναμη και τα σκληρά μαρκαρίσματα, με την ομάδα του Γέρακα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Πανσταυραϊκό να περιορίζεται σε έναν περισσότερο παθητικό ρόλο. 


Μάλιστα μόλις στο 6ο λεπτό ο Γέρακας θα πάρει κεφάλι στο σκορ μετά από ασυνεννοησία της άμυνας του ΠΑ.Ο.Μ. και αυτογκόλ του Νικολάου, με το 1-0 να είναι και το σκορ ημιχρόνου. 
Στο δεύτερο ημίχρονο λίγο έλειψε να κάνει τα εύκολα-δύσκολα ο Γέρακας, αφού παρά την υπεροχή του και μετά από 2-3 πολύ μεγάλες χαμένες ευκαιρίες να κλειδώσει την νίκη, όντας άστοχος στην τελική προσπάθεια, ο Πανσταυραϊκός εκμεταλλευόμενος μία ολιγωρία της άμυνας της Ένωσης θα χάσει σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Τραγουλιά. Τελικά όμως στο 82 ο Τοσσουνιάν με εξαιρετικό πλασέ θα κάνει το 2-0 για την ομάδα της Ένωσης Γέρακα, το οποίο θα είναι και το τελικό σκορ του αγώνα, αφού η πίεση του Πανσταυραϊκού στα τελευταία λεπτά δεν έφερε αποτέλεσμα. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανσταυραϊκός αγωνιζόταν με 10 παίχτες στα τελευταία λεπτά του αγώνα μετά από αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τριανταφυλλίδη.
Η ομάδα του Τάκη Καλούδη δείχνει ότι αποκτά σιγά σιγά ταυτότητα μέσα στο γήπεδο, και με την ψυχολογία υπέρ της πλέον, πάει για το τρίποντο την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο την ομάδα του Αστέρα Μενιδίου. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.