Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Ανθούσα - Γέρακας - Παλλήνη. Τρεις Ιστορίες ένας Δήμος!

Μία σημαντική εκδήλωση - έκθεση ιστορικών και Λαογραφικών στοιχείων που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2017 και θα διαρκέσει από τις 23 έως τις 29 Σεπτέμβρη. Μία εκδήλωση αφιερωμένη στην ιστορία των τριών δημοτικών ενοτήτων που αποτελούν τον ενιαίο Δήμο Παλλήνης και που από το 2010 πορεύονται σε κοινό δρόμο.
Οι τρεις ιστορικοί μαζικοί φορείς του Δήμου Παλλήνης (ένας από κάθε δημοτική ενότητα) που συνδιοργανώνουν την εκδήλωση:


  • Ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ, 
  • Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΡΑΚΑ "Η ΠΗΓΗ" 
  • Ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ "Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ"ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017"

Αγαπητοί συμπολίτες-σες

Σε κάθε εποχή, αλλά ειδικότερα σε δύσκολες εποχές και συγκυρίες σαν τις σημερινές, ο πολιτισμός έρχεται να δώσει διέξοδο στις ανθρώπινες ανάγκες και τις παντοιοτρόπως καταπιεσμένες ψυχές μας.
Με τον πολιτισμό μπορούμε να δώσουμε στις καρδιές μας χαρά και ευχαρίστηση καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τους εαυτούς μας και τις σχέσεις μας στην στενότερη και στην ευρύτερη συλλογικότητα που ζούμε και ανήκουμε.
Εμείς από την πλευρά μας έχουμε θέσει σαν στόχο την διαρκή προσπάθεια να παράγουμε πολιτισμό μαζί με όλη την κοινωνία συνδιαμορφώντας την πολιτιστική κουλτούρα του τόπου μας.Σε αυτή την προσπάθεια, ο Δήμος Παλλήνης ενώνει τις δυνάμεις του και φέτος με όλους τους συλλόγους και φορείς της πόλης για να υλοποιήσουμε όλοι μαζί αυτό το όραμα.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους συνεργάζονται μαζί μας και φέτος για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη και εύχομαι αυτή η προσπάθεια να γεμίσει χαρά και ευχαρίστηση όλη την κοινωνία μας.


Ο Δήμαρχος Παλλήνης

Αθανάσιος Ηλ. Ζούτσος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.