Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Στη Βιβλιοθήκη της Βουλής το Βιβλίο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΠΗΓΗ! "Η Ιστορία του Γέρακα και της Πηγής" συνεχίζει το "ταξίδι" της...


Το Ελληνικό κοινοβούλιο επισκέφτηκε η Πρόεδρος και η Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρακα “Η ΠΗΓΗ” την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016. Σκοπός η (κατόπιν αποδοχής σχετικού αιτήματος) παράδοση δύο αντιτύπων του βιβλίου του συλλόγου “Η Ιστορία του Γέρακα και της Πηγής”, προκειμένου να εμπλουτίσουν την τεράστια και πολύτιμη βιβλιοθήκη του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη τιμή για το σύλλογο μας, αλλά και γενικότερα για τον Γέρακα.
Μετά από συνεννόηση αρμόδιο τμήμα της βιβλιοθήκης, καθορίστηκε το ανάλογο ραντεβού για την παράδοση των αντιτύπων.
Μετά την παράδοση τους στο αρμόδιο τμήμα, η πρόεδρος κα Δήμητρα Μανιού και η Γραμματέας κα Ρούλα Αδάμου ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του ιστορικού κτηρίου όπως την αίθουσα του κοινοβουλίου, το χώρο όπου λειτουργεί έκθεση με θέμα τον Ιωάννη Καποδίστρια, το χώρο όπου υπήρχε έκθεση για τον Αντρέα Παπανδρέου. Και στους δύο χώρους εκτίθενται και εκτέθηκαν προσωπικά αντικείμενα, αλληλογραφία και πολλά κρατικά έγγραφα με την υπογραφή των δύο σημαντικών προσωπικοτήτων. Σημειώστε ότι όσο αφορά την έκθεση για τον Αντρέα Παπανδρέου, μας πληροφόρησαν οι υπεύθυνοι της έκθεσης, ότι έκθεση αφιερωμένη σε Έλληνα πρώην πρωθυπουργό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο χώρο της Βουλής. Για μια ακόμα φορά ο σύλλογός μας καταφέρει να εκπροσωπήσει τον τόπο μας πέρα από τα όρια του.
Θυμίζουμε ότι στις 25 Ιανουαρίου 2017, εγκαινιάζεται έκθεση με θέμα την δεκαετία του 1980 στην “Τεχνόπολη” στο “Γκάζι”  και στην οποία έχει την τιμή να συμμετέχει ο Σύλλογος ΠΗΓΗ, δηλαδή ο Γέρακας.
Σας καλούμε να την επισκεφτείτε. 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στους ακόλουθους συνδέσμους: 
www.gr80s.gr/index.php/xorigoi/sinergasies
και www.gr80s.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.